Op zoek naar… de sta-op fauteuil!

Het is al weer enige tijd geleden dat ik samen met de Mary’s een groot avontuur beleefde in de overweldigende jaarbeurs in Utrecht, maar ik vond het toch de moeite waard om er iets over te vertellen. Want ook al had ik van tevoren het vermoeden dat de gasten op de 50 plus beurs toch echt meer ge├»nteresseerd waren in de eerder genoemde stoel en andere zeer belangrijke benodigdheden, dan naar het luisteren van 11 dames in gekleurde jurkjes, kan ik u vertellen dat er toch heel wat mensen er echt voor gingen zitten of zelfs speciaal voor ons gekomen waren! En dat vind ik dus echt te gek! De druk was hierdoor wel weer direct opgevoerd, aan zenuwen dus geen gebrek. Maar ik heb er een hele hoop leuke foto’s en zelfs een filmpje (met het onvermijdelijke gekakel van de rest van de beurs) aan overgehouden!

3 Comments

 1. Michel Says:

  Heey Irene
  mooie site hoor!! ik had niet verwacht dat de 50 plus beurs zo leuk kon zijn haha.
  Maar dat kwam vooral door de Mary’s haha. Jou liedje was echt goed uitgekozen en heel mooi gezongen. Je hebt het super gedaan! Nou op naar de volgende x. Dan komt er weer is wat Rose mee hoor haha;)

  Groetjes Michel

 2. claudia Says:

  hai Irene
  Mooie website hoor! Ik heb ff gauw gekeken moet alles nog goed bekijken, en dan kunnen we mensen verwijzen naar jouw website! geweldig he? groetjes ma

 3. claudia Says:

  nog een keer ik kan je fanclub niet meer ontvangen ligt dit bij nij of bij jullie? gr maRSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment