Wie, wat waar???

Het komt nu echt steeds dichterbij, de knietjes beginnen steeds meer knikken, de spanning stijgt, de zenuwen nemen bijna de overhand want; het is bijna pakjesavond!  O ja, en de dag daarna is de allereerste live show van Op zoek naar Mary Poppins..

Maarrr, voordat het zo ver is, kun je al volop over ons elven bekijken, lezen en horen. Want we hebben natuurlijk niet stilgezeten! Om ons goed op de rol van Mary en de liveshows voor te bereiden, hebben we bijvoorbeeld al veel tap lessen gehad, en workshops o.l.v.  Pia Douwes, Willem Nijholt, Thom Hoffman,  Margot Giselle en Gerald van Windt.  Veel hiervan kun je al bekijken op avro.nl.  Hier kun je overigens ook de weblogs lezen, waarin we al onze “Mary” avonturen beschrijven.

Maar er is meer! We zijn niet alleen aan het repeteren, maar we hebben ook al heel wat rode lopers afgelopen, interviews gehouden en optredens gedaan. Het meest recente even op een rijtje:

En dan is er natuurlijk nog de eerste aflevering op 30 november waarin we allemaal even aan bod komen en aan het publiek voorgesteld worden. Ik kan alvast verklappen; het belooft een hilarische, dramatische, maar vooral mooie kennismaking te worden!

No Comments

No comments yet.

Leave a comment