Dank Dank Dank!

Zoals de Paus altijd iedereen bedankt voor de blumen, bedank ik jullie voor de lieve reacties, jullie stemmen en en het vertrouwen in mij! Dat laatste is vooral heel gaaf omdat ik van te voren al berichten krijg, dat ik het vast heel goed ga doen! Terwijl het natuurlijk ook helemaal k** had kunnen gaan! Maar dat viel wel mee geloof ik, als ik m’n krabbels etc. moet geloven. Ik ga nog even verder met bedanken. Ik bedank het magische drankje van Pia, en de rest van het panel voor de mooie complimenten ofwel; veren. En niet te vergeten bedank ik heel graag Frits, die mij als 1e noemde, waarna ik heerlijk op de bank kon hangen! Helaas was het relaxen er snel van af, want daar stond ineens mijn carpool-maatje Bente in de sing off! Dat was even slikken, want het moge duidelijk zijn dat je na ruim twee jaar Tarzan en een half jaar ‘Maryen’ wel iets meer bent dan elkaars bijrijder, ik bied dan ook mijn excuses aan de emo-tv boycotters, want het was even janken geblazen.. En dan is het alweer dinsdag. En zitten we nog maar met z’n achten in de bus, zijn we ineens met acht man aan het repeteren. Vreemd hoor. Iedereen blijft ook maar 11 koppen tellen, zo van, zijn we compleet?? O nee.. wacht, het zijn er nog maar acht..

Morgen weer een vrolijke blog, beloofd!

Nog 5 nachtjes..

1 Comment

  1. aafke Says:

    Hoi Irene,

    ik wilde al vanaf het begin jou volgen, maar nu zit ik elke keer in het buitenland op zondag. Heb net uitzendig gemist gekeken en WAUW wat een stem heb je meid…dat wisten we natuurlijk al wel, maar dat was al zoooooooo lang geleden. Had er kippenvel van en zat mijn nagels op te eten bij de uitslag (al was die niet live hahaha)… You go girl!!!

    Heel veel succes deze week en ik moet weer kijken naar uitzendig gemist…zit in het midden-oosten zondag!!! Toi toi toi meis…

    Liefs Aafke.RSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment