The weather outside is frightful..

Het was een mooie dag. Er lag overal sneeuw! Witte weilanden, bossen geheel ondergesneeuwd, het leek wel een sprookje! Wel een beetje jammer dat ik alles vanuit m’n kleine autoraampje heb moeten bewonderen. Want het zal niemand ontgaan zijn dat er vandaag ongeveer 600 kilometer file stond in ons ini-mini landje. En uiteraard heb ik daar op weg naar Hilversum wel iets van meegekregen. Met als gevolg dat ik iets te laat was voor de dans repetitie met Gerald. En dat terwijl ik voor het eerst in de live shows  een up-tempo nummer mag gaan zingen! Het is aan mij om met het kerst nummer van de jonge Bianca Ryan ‘Why couldn’t it be christmas every day’ jullie op het vrolijke kerstfeest voor te bereiden. Aan het nummer zal het in ieder geval niet liggen, ik word er al de hele week vrolijk van. ‘t Liefst zing ik het iedere keer keihard mee, maar helaas moet ik daar nog even een paar dagen mee wachten, mijn keeltje doet het nog niet helemaal (zo’n dagje Keulen is best koud). Afijn, eindelijk de kerstsfeer te pakken, dankzij m’n nieuwe liedje en die dikke laag sneeuw. Nu thuis nog. Er staat nog steeds geen kerstboom..

No Comments

No comments yet.

Leave a comment