Gelukkig houd ik zo van zingen

Ik begin opnieuw maar weer op de positieve tour, ik hoor tenslotte de hele dag al dat iedereen het zo fijn vond om me nog een keer te horen zingen. Weliswaar de tweede keer met samengeknepen billen, maar dat mag de pret niet drukken! Toch denk ik dat die sing-offs niet heel goed zijn voor het lichamelijke gestel. Ik vermoed zelfs dat de waarschuwingen die men vindt op de pakjes sigaretten ook zeer geschikt zijn als waarschuwing voor de ‘zwanenzang’. Ik werd door m’n lieve vriend al de sing-off veteraan genoemd! Heel leuk al die koosnaampjes, maar ik hoor toch liever net iets anders.. Ik hoop dat u het niet erg vind als ik volgende week maar 1 nummer zing. Het wordt dus weer lobbyen, flyeren en smsen geblazen! Eén voordeel; ik mag wel weer iets nieuws aan m’n garderobe toevoegen!

1 Comment

  1. aafke Says:

    Hee meis,

    met tranen in mijn ogen en zweet in mijn handjes zag ik dat je weer naar de sing off moest….en je was weer zoooooooooo fantastisch!!!

    Kop op meid…komende zondag wordt jouw zondag het gaat helemaal goed komen!!!

    Liefs Aafke.RSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment