Alvast bedankt!

Het kan denk ik geen kwaad om iedereen die mijn naam naar 5200 smst, alvast even extra in het zonnetje te zetten. Ik vind het ongelooflijk lief dat jullie je helemaal blauw smsen (of eigenlijk groen, als we dan toch in de juiste sfeer willen blijven) in deze zware tijden! Ik hoop dan ook dat de moed na vorige week niet in de (zoals m’n vader altijd zegt) ‘bekende’ schoenen gezakt is, want dat is bij mij zeker niet het geval! Zingend en met opgeheven hoofd ga ik morgenavond dan ook graag op zoek naar iets wat ik niet vinden kan. Voor de mensen die geen idee hebben waar ik het over heb; aan mij morgen de eer om ‘I still havent’t found what I’m looking for’ van U2 te mogen zingen. En ik kan u vertellen; ik heb er heel veel zin in! Volgens mij wordt het een hele goede en wederom superspannende show. Ik zou zeggen; stretch de duimpjes van te voren en geef ze een goede warming up, dan zorg ik dat het keeltje goed verzorgd en ingezongen is!

1 Comment

  1. claudia Says:

    dat doen we en we hebben er alle vertrouwen dat je vanavond in een keer doorgaat!tot vanavond!!!XXXXXX maRSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment