Mag ik even juichen?

Ondanks het altijd gevreesde einde van de show, de (ik kan het bijna niet meer typen..) ‘Sing off’, door Willem omgedoopt tot zwanenzang, was het gister voor het grootste gedeelte toch echt wel een feestje. Hoogtepunt was uiteraard het ‘Mary-hoopje’ na onze Dolly Dots vertolking! We zijn nog steeds benieuwd hoe de regisseur op dat moment in z’n stoel zat. Maar een ander niet onbelangrijk deel van de avond was natuurlijk het feit dat ik met vlag en wimpel door naar de 5e live show ben! En dan al die veren van iedereen; Thom Hofmann die me tot zijn favoriet van de avond benoemt, twee lieve meiden die me buiten complimenteren met m’n leuke blogs, en last but not least, al die reacties steeds maar weer blijven komen op m’n telefoon, hyves, facebook, etc! U begrijpt wel, mijn avond kon niet meer stuk. Hierbij wil ik dan ook iedereen nogmaals heel graag bedanken voor de smsjes, het geduim, de toi toi toi’s en alle andere opstekers die me naar de volgende ronde hebben geholpen!

2 Comments

 1. corinne Says:

  Het is zo leuk om te kijken, ben helemaal nerveus als de uitslag komt.
  Verwacht wel tot eind januari in de zenuwen te zitten…….. sms me arm.
  Toitoitoi. Groetjes.

 2. Roeland Says:

  Hey Irene,

  We hebben weer gestemd hoor. IRENE naar 5200 zit even in mijn geheugen gegrift. Ik heb de uitzending afgelopen zondag niet gezien, omdat ik moest uit eten. Toch wel even het beruchte sms-je gestuurd. Gelijk mijn tafelgenoten geïnstrueerd dat zij hetzelfde sms-je moesten sturen, wat de meeste ook wel deden.

  Heel veel succes aanstaande zondag!

  Groetjes, RoelandRSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment