Een dagje blozen.

Het begon gisteravond eigenlijk al. Na de lovende kritieken van het panel en Willem die de beroemde zin van Barry Stevens even misbruikte, was de toon al gezet. Maar ik hield me in, tot dan toe nog geen tomaatje. Tot het moment van de terugblik. Nietsvermoedend op de bank na ons heerlijke Spoon full of Sugar optreden kwamen we allemaal nog even voorbij. En daar.. in de studio op dat gigantische scherm zag ik me toch een smoelwerk voobij komen! Zoals Mary zou zeggen; o dear! Ik geloof dat ik zelf iets zei in de trant van; wat een harses!! Al die arme mensen met big screen tv’s! Tja, en toen begon het hoofdje wel enigzins te gloeien… van schaamte. Echter wist ik op dat moment nog niet wat ik na de resultshow wel wist: men vond mij leuk! Zonder zwanenzang in één keer huppelend naar de kwartfinale! Vanaf dat moment was m’n tomaatkleurige gezicht geen gevolg meer van het schaamrood, maar meer van het blozen. En ik kan ook niet meer stoppen met blozen! M’n vader en m’n broer die me bijna doodknuffelen, m’n vrienden die me weer heerlijk lelijk en grappig vonden en m’n vriend die zich enorm verbaasde en zo trots was dat ie vandaag met een enorme grijns op z’n gezicht, (zij het met wallen tot aan z’n knieën) de gymlessen aan het geven was; steeds maar die kleur. En dan hebben we het nog niet eens over de bekende krabbels, smsjes en emails waarmee ik overspoeld wordt! Het gaat inmiddels nog verder: het gebeurt al sporadisch bij de bakker en bij die supermarkt waar je je boodschappen gratis krijgt als je goed oplet en vierde wachtende in de rij bent, of als ik met Banjer in het bos loop; dat mensen je vragen of je het echt bent! Ja, dan ben ik echt niet meer te onderscheiden van de rode groenten! Nee, ik heb voorlopig geen blush meer nodig, die Mary koontjes zitten er vanzelf al.

3 Comments

 1. Anabar Says:

  zie reactie bij AVRO

  echt Irene

  geniet met volle teugen en yehhhh bij de beste 5 —en terecht !!

  Groetjes Andrea — Alkmaar :>)

 2. corinne Says:

  Meid, meid, wat was je goed(heb je vast nog niet gehoord). Dat we hoorden dat je een komisch nummer zou gaan doen, zeiden we al, dat kan ze…Onwijs leuk, zit ik toch tot eind januari in de zenuwen. Zet ‘m op weer zondag!
  Groetjes.

 3. Kees Says:

  Altijd leuk om een ex-Efteling collega aan het werk te zien!
  Top dat je het zo goed doet!

  Merk je de verschillen al tussen Efteling Media/V&V en Stage Entertainment?RSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment