Korte zaterdag avond bulletin

Den Haag, 9 januari,

Wederom gaat om half 7 de wekker. Als eerste checken we het weer. Want dat schijnt een verschrikking te worden. Erwin Kroll adviseert iedereen zelfs om de hele dag in bed te blijven en er pas zondag uit te komen! Gekke Erwin.. Hoewel m’n kleine rode autootje flink heen en weer geschud wordt door de wind, valt het met de sneeuw allemaal reuze mee. De repetitie verloopt soepeltjes en met wat inspirerende woorden van onze iconen Pia en Willem kan ik met een gerust hart naar huis. Opnieuw even het weer checken dan maar. Waar blijft die sneeuwstorm met z’n sneeuwduinen en z’n yeti’s? Natuurlijk, het voelt vandaag of je in Siberië beland bent, maar echt spannend wordt het niet. Althans niet naar Den Haag. Op de radio echter komen allerlei verontrustende berichten langs. Ernstige ongelukken, afgezette wegen en opstuivende sneeuw. Opgelucht rijd ik Den Haag binnen en word ik even helemaal warm van binnen als ik het meertje in de Scheveningse bosjes vol zie staan met schaatsende mensen. Dapper hoor, Erwin’s advies in de wind slaan en vooral niet in bed blijven liggen!

4 Comments

 1. claudia Says:

  Hai ! We gaan weer genieten! Dat weten we nu al! Veel plezier vandaag he? En tot vanavond! liefs pa en ma

 2. aafke Says:

  Hee Irene,

  ben zo blij dat je toch door bent…wat raar dat mensen nu niet op je stemde terwijl je die weken ervoor gewoon doorging. Gelukkig kunnen we nog langer van je genieten!!!

  Toi toi toi deze week.

  Liefs Aafke.

 3. corinne Says:

  Sjonge, sjonge, wat was het weer spannend, en weer goed!
  Ben benieuwd wat het zondag gaat worden. Maak Willem gek !!!!!! (En ons ook natuurlijk en iedereen).
  ToiToiToi!!!!
  Groetjes Corinne.

 4. Erik Says:

  Hallo Irene,

  De AVRO website heeft zijn beste tijd wel gehad, na één dag staat mijn berichtje er nog niet op dus ik ga hier maar even verder. Vincent heb je echt super gezongen, in het tweede nummer heb je je Mary Poppins gehalte laten zien namelijk ‘practically perfect’. Wat me wel opvalt is dat je het optreden steeds alleen doet, ik heb je nog niet met dansers gezien of komt dat misschien in de volgende show. Wel erg mooi dat Vincent bij je was, stond je er toch niet helemaal alleen voor, hij gaf je zelfs een knipoog. Nu alles op alles zetten om de finale te halen, met jouw superstem, het goede dansen, je authenticiteit, je passie en enorme enthousiasme moet dat zeker kunnen.

  Heel veel succes met repeteren!!!RSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment