Ze worden steeds korter!

Ik wil alvast mijn oprechte excuses aanbieden voor de wederom korte blog die komen gaat. Ook een dikke sorry voor de vertraging van de blog. Deze Mary heeft nogal wat aan haar hoofdje. Gisteren was bijvoorbeeld zo’n vrije dag met aanhalingstekens. Mensen die volgen op twitter kunnen dit volmondig beamen. Het was zoals een van m’n idolen vaak zong: rennen vliegen springen vallen opstaan en weer doorgaan. Zonder komma’s!! Ook vandaag was een hectische dag, doch zeer gezellig! Morgen Opnieuw geen tijd om te ademen; eerst een missie (ik knijp ‘m nu alweer) en ‘s middags met de camera ploeg een strandwandeling (met Banjer de BH natuurlijk!!! (bekende hond)) en een kijkje in mijn nederige stulpje. Eindelijk dat lang verwachte diepte interview! Donderdag zal het ons uiteraard ook niet aan drukte ontbreken, net als vrijdag, zaterdag en.. zondag. De HALVE FINALE!!!!

Ziezo, of nee: Spit Spot! Hier moeten jullie het maar even mee doen. Voor meer info over mijn o zo turbulente leventje kun je altijd even kijken op http://twitter.com/IreneBorst

4 Comments

 1. claudia Says:

  hij is leuk! houen zo! liefs ma

 2. Linda Says:

  Ha Irene, wat is het spannend! we blijven sms’en, duimen, kaarsjes branden enz. Ga ervoor, je kan het, wij geloven er in!!! Groet, Linda & fam

 3. Judith Says:

  Jeetje Irene, wat schrijf jij toch heerlijk. Ik lees eigenlijk nooit blogs, maar deze volg ik met veel plezier! Ik weet niet waar ik je van ken, maar herkende je vanaf je eerste keer op tv. Ik geniet iedere week weer. We zullen zeker stemmen!!!
  Ik hoop dat ik in maart van je mag genieten in Scheveningen!
  En dat er nog maar vele blogs van jou bij mogen komen!

 4. ton Says:

  Hoi Irene,
  Er is bijna geen raam meer onbedekt in Alkmaar, ik heb op verschillende plekken flyers opgeplakt, ook op het Horizon college, men kan er niet meer omheen, ze moeten stemmen.
  Pak ze allemaal in, het gaat je vast lukken.
  ToiToiToi!!!!
  Groetjes Ton.RSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment