We gaan weer aftellen!

Tja, en zo zijn we ineens zeven weken verder en nog maar één week verwijderd van de Finale! Maar voor dat het ons naar het hoofd stijgt, eerst nog even de zevende liveshow tegemoet. En laat dat nou m’n geluksgetal zijn. Waarom? Omdat m’n moeder ieder jaar altijd maar wat graag vertelt dat ik 7 pond woog toen ik om 7 uur op 7 november 1983 geboren werd (die laatste getallen zijn dan weer een beetje jammer, maar als ik in 1777 geboren zou zijn, ben ik nu bijna 233). Helaas, ik ben niet zo bijgelovig… En toch nam ik graag de groene M&M’s mee die m’n nichtje speciaal voor me had uitgezocht. Maar ja, ze zijn ook gewoon erg lekker. Even alle gekheid op ‘n stokje; ik geloof dan misschien niet zo in het breken van een been, en ik ga ook zeker niet gillen als je me succes wenst i.p.v toi toi toi, maar waar ik wel in geloof is het vertrouwen dat iedereen gaat STEMMEN!!!! Uiteraard staat daar tegenover dat ik me van m’n opperbeste kant laat zien. Maar dat is al weken de afspraak, meen ik me te herinneren. Met veel hoogmoed zeg ik dan ook graag: tot in de finale!

7 Comments

 1. Virginia Says:

  He Irene,

  Maar goed dat Mabel zo haar best heeft gedaan om al die groene M&M’s voor je te sorteren. En aangezien ze 7 jaar is moeten ze vanavond wel extra veel geluk brengen. Want als we nu ook allemaal 7 keer zoveel gaan stemmen dan zit je helemaal gescheten.
  We zullen het zien vanavond wat het nederlandse publiek ervan vindt. Wij hier zien je in ieder geval wel in de finale staan.
  Tot vanavond en break a leg/spuug ze in de bek/toitoitoi en wat dan ook al meer.

  Kussies van je schoonzussie

 2. Thys vanderHeiden Says:

  Laat ik het zo zeggen. Ik reserveer alvast een kaartje naast Willem mocht je ooit ergens optreden! You bet your ass on it. :) x

 3. Michiel Says:

  De AVRO-site is de laatste tijd wat traag, dus dan maar even zo:

  Lieve Irene,

  Woorden schieten tekort, maar wat was jij weer geweldig vanavond!
  Wat jij ons de afgelopen weken hebt laten zien, echt waar dat was formidabel.
  Zoals ik me jou weet te herinneren van vroeger, toen nog een klein meisje met een droom en nu een volwassen vrouw met een droom die eigenlijk toch wel deels werkelijkheid is geworden, chapeau! Het is natuurlijk enorm balen, misschien voor jou wel verschrikkelijk te noemen, dat het Mary Poppins avontuur bij deze ten einde is geraakt. Ik val (misschien na al m’n reacties de afgelopen weken) een beetje in de herhaling, maar wat ben jij een geweldige zangeres, wat kun je lekker dansen, wat heb je een geweldige uitstraling echt WAUW en ook niet onbelangrijk, wat ben toch een plaatje om naar te kijken.
  Zoals Willem al zei: jouw carrière is nog lang niet voorbij, jij gaat zeker weten jou kunsten nogmaals vertonen aan een groot publiek. In musicals spelen is een topsport, maar gelukkig niet echt leeftijdsgebonden, dus voor jou nog een geweldig toekomst perspectief!!!
  Lieve Irene, jij hebt jezelf, na al je inspanningen, echt op de kaart weten te zetten.
  Ik geloof daar echt in, dat moet jij ook blijven doen.
  Bij elke talentenjacht is het helaas zo, dat er uiteindelijk maar 1 winnaar kan zijn (dat weet jij als geen ander)….maar voor mij en ik denk namens een enorm groot aantal mensen, BEN JE EEN WINNAAR!!!
  Wat jij hebt laten zien is werkelijk waar, iets om enorm trots op te zijn. Ik ben het zeker en durf ook te zeggen dat al jouw aanhangers (je ouders, je vriend, al die andere trouwe studioklanten en je fans) dat ook zijn.
  Jouw afscheidslied…..oh, wat een mooie pure emotie….echt tranen in m’n ogen, wat was dat mooi.
  Op een waardige manier heb jij afscheid genomen van dit programma, echt kippenvel.
  Dan laat je zien dat je alles hebt gegeven, zo mooi heeft nog niemand afscheid weten te nemen.
  Irene, ik wil je ontzettend bedanken voor jouw buitengewoon goede optredens.
  Daarnaast heb ik ook heel veel genoten van het lezen van je blogs, het reageren daarop, de Mary-missies en alles wat we van jou hebben gezien. Het was elke week weer genieten.
  Zo, natuurlijk hadden we het net als jij anders willen zien, maar nu kun je wel even lekker tot rust komen, na deze hectische tijd. Probeer er van te genieten (lekker op stap met Banjer) en dan weer lekker verder…….VOORAL DOORGAAN!!!
  Lieve Irene, Noa en ik hebben dankzij jou…. de echte Mary Poppins leren kennen. Bedankt voor alles en succes bij alles wat je gaat ondernemen de komende tijd. We blijven je fans!
  WE STILL LOVE YOU!!!
  Je bent gewoon TOP!!!

  Liefs Michiel en Noa

 4. Linda Says:

  Ha Irene,

  wat een grote stilte valt er dan ineens! Wij hebben het gisteravond niet aan zien komen, omdat je in onze ogen liet zien wat je in het vat hebt en dat niemand daar omheen kan! Jammer, jammer, jammer, wat valt er nog meer te zeggen?
  Ga door, laat je niet kennen, je kunt het! wij blijven je gewoon volgen.

  Hou je goed en een goeie groet
  Linda

 5. corinne Says:

  Lieve Irene,
  Zo’n mooi verhaal als m’n voorganger Michiel hierboven heeft geschreven, daar sluit ik mij helemaal bij aan.
  Wat ontzettend jammer voor je, want wat ben je goed, Inderdaad zo’n afscheid heeft nog niemand laten zien, wij zaten met tranen in de ogen.
  De teleurstelling zal natuurlijk groot zijn. Val niet in een gat, maar jou kennende zal dat niet gebeuren.
  We blijven je volgen!
  Groetjes Corinne.

 6. aafke Says:

  lieve lieve Irene,

  vanuit mijn hotelkamer in Toronto…wat ontzettend knap dat je er zo bij stond met je eindlied. Tranen biggelen over mijn wangen….ik vind je zoooooooooo’n ontzettende kanjer!!!! Je hebt een fantastische stem en zoals Willem al zei we zien jou nog wel…en daar geloof ik zeker in….je komt er wel meid…eigenlijk beter gezegd je bent er al! Ik hou je in de gaten (zal niet moeilijk zijn met de updates van Nelles haha). You go girl…shake that ass!!!!

  Liefs Aafke.

 7. online Says:

  Bedankt voor een interessante blogRSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment