Het laatste berichtje als ex-Mary

Want na de zinderende finale, de allerlaatste aflevering Op zoek naar Mary Poppins, ben ik gewoon weer Irene, die groen draagt omdat het ‘r staat, of omdat het nou eenmaal een hele mooie jurk/broek/jas is en toevallig groen kan zijn. Ik hoop overigens dat jullie nog steeds gaan kijken, want ik hoor in de wandelgangen dat mijn trouwste fans er inmiddels al helemaal klaar mee zijn. En hoe begrijpelijk dat ook is (het groene bloempje heeft immers d’r laatste noot al gezongen), is het toch meer dan de moeite waard. Niet alleen omdat alle Mary’s nog even langskomen om hun allerlaatste zin op tv uit te brengen (jawel er komen nog wat noten!), maar ook vanwege die drie fantastische finalisten die niet alleen de longen uit hun lijf gaan zingen maar ook de benen uit het lijf gaan dansen! Na de repetitie met de ex-Mary’s heb ik nog even naar de meisjes gegluurd, terwijl ze met een handvol jongens een heerlijk dansnummer met een hoop getap aan repeteren waren. En wat wordt dat gaaf! En wat ben ik jaloers! Doch, met opgeheven hoofd verliet ik de studio, heerlijk vroeg, om morgen weer terug te keren, heerlijk laat, uitgeslapen en wel. Het eerste geconstateerde voordeel; er is zowaar weer een echt weekend. En wat ga ik dat goed vieren met m’n schatje; vanavond wordt er voor ons gekookt!

5 Comments

 1. Anja Says:

  Lieve Irene,
  Ik vind het enorm jammer dat je er uit bent, ik moest echt een traantje wegpinken. Je het afgelopen week weer geweldig gedaan.
  Je hebt een geweldig mooie uitstraling en ook al ben ik een leek, als jij zong zat ik ook in jouw verhaal, ook mij sleurde je mee, net als de jury!!
  Knap lastig lijkt het me, zo’n laatste lied lied wat dan gezongen moet worden, waarbij je ook nog, van je MP jurk wordt ontdaan. Ik was onder de indruk. En dat staande applaus van het publiek, kippenvel!!!!
  Je bracht het prachtig tot de laatste noot, grote waardering hiervoor!
  Wat zullen je familie en vriend geweldig trots op je zijn.
  Natuurlijk kijk ik morgen naar de finale, maar ik ga jou wel een beetje missen.
  Succes met alles, (en dat zal heel veel zijn) wat er op je pad komt in de toekomst.

 2. Arina Says:

  Haha ik was er na zondag idd ook helemaal klaar mee:)
  maar ga morgen toch maar weer kijken al zal het een stuk minder leuk zijn
  Succes morgen met je allerlaatste zin en uitslapen =D en geniet ervan!

  Hopelijk gaan we na MP nog veel van je horen!
  (p.s. wel blijven bloggen he? ;)

 3. jeroentje Says:

  nou ireen ik heb toch maar besloten dat ik nog 1 keer ga kijken naar jou en de rest van dat meidengrut en daarna zal ik je blijven bewonderen op het podium want die grote rol gaat er zeker komen voor jou ik lees dat er vanavond voor jullie is gekookt geniet er lekker van en morgen ga ik gewoon een keer ontspannen naar je kijken want de spanning heb ik s’middags al gehad in mokum groetjes aan je mannetje en we spreken elkaar weer snel

 4. Stephanie Says:

  Toch veel plezier vanavond, Irene!
  En ik ga zeker nog kijken; vooral om jouw toch nog even weer op tv te zien stralen :) .

 5. Michiel Says:

  Tja, ik plaats mijn reacties dan ook gewoon even hier…..pfffff, want die AVRO site….

  Hey Irene,

  Ja, vanavond dan maar nog 1 keer kijken om te zien wie zich “de” Mary Poppins mag noemen.
  Hoewel de overgebleven finalisten ook fantastisch zijn, is om eerlijk te zijn,de spanning er wel een beetje vanaf.
  Maarja dit keer, (sinds weken) wordt het dan wel een goedkoop avondje…haha
  Natuurlijk is het wel weer de moeite waard om te kijken, o.a omdat jij jezelf toch nog een keer laat zien
  aan het grote publiek.
  Geen groene Mary meer, maar absoluut ook zeker geen groentje op de B├╝hne!!!
  Succes vanavond, en ik hoop dat je jouw (begrijpelijke) jaloezie kunt omzetten in een enorme stimulans
  om weer vrolijk verder te gaan.
  Nogmaals, vooral doorgaan!!!
  Geniet nog even lekker van je vrije weekendjes, want voor je het weet doet de strijd voor een superhoofdrol zich
  misschien al snel weer voor…..dus GO GO GO Irene!
  Laatste bericht je op deze site? Daar ben ik niet zo rouwig om, het was voor de webmasters zo nu en dan bijna niet te
  bolwerken om het hoogfrequente aantal berichten binnen de beloofde aantal minuten te plaatsen.
  O ja, dat interview van je over jou en je BH….leuk!
  We horen graag nog (veel) van je.

  Liefs Michiel en NoaRSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment