Hoog, snel en veel!

Het is wellicht geen kunstschaatsen (je zapt en belandt in Vancouver momenteel), maar wat wij straks in het Circustheater gaan doen is ook geen kattepis! Weliswaar geen gladde koude vloer met ijzers aan je voeten (wij hebben andere ijzers..), of zesdubbele Rittbergers, maar zìj hoeven tijdens hun kuur niet te zingen, hoog te zingen! Man man man, die Mary P zingt hoog, maar de sopraantjes in het ensemble doen net zo gezellig mee! 8 x per week de show mogen eindigen met dé hoge C; het is alvast een goede oefening, mocht ik ooit in de beruchte blauwe jas aan komen vliegen. Ik zing ‘t straks met twee vingers in m’n neus weg! Echter is het nu nog iets te vroeg om achterover te zitten. Het is op het moment allemaal nogal zoals bovenstaande blogtitel weergeeft. En dan dat tegelijk. Vooral in het lied met al die letters. Die ja. Veel letters, die we dan snel achter elkaar opnoemen, en dan nog sneller en dan op z’n snelst. En dan hoog erbij zingen, terwijl we veel en snel en hoog springen! Ik verzin het niet, kom maar kijken!

Maar lieve mensen, wat ben ik blij dat deze supercalifractuleuze droom uit is gekomen! De sfeer is geweldig, de muziek is fantastisch, de kinderen zijn om op te eten, eigenlijk kan ik gewoon niet wachten om het theater in te gaan! Helaas, we moeten nog even wachten met z’n allen. Rome is ook niet in één dag gebouwd!

10 Comments

 1. Lisa Says:

  Hoi Irene,

  Lekker weer genoten van je nieuwe blogje. Ik hoop je eens in die beruchte blauwe jas te mogen aanschouwen, maar dan gelieve niet met 2 vingers in je neus! Haha. Fijn dat je het zo naar je zin hebt! En ook ik kan niet wachten totdat jullie in premiere gaan.

  x Lisa

 2. Marije Says:

  Hai Irene,

  Leuke blog! Leest lekker weg :)
  Heel veel succes met de verdere voorbereidingen, ik kom zeker kijken als de show in het theater is! Geniet ervan!

  Groetjes,
  Marije

 3. sonny Says:

  Ik kom snel kijken,
  het klinkt echt in een woord:

  Supercalifragilisticexpialidastisch !!

  XX.

 4. Michiel Says:

  Hey Irene,

  Ah, gelukkig…SHE’S ALIVE!!!!!!!!
  En ik maar wachten op dat persmomentje…eindelijk weer eens een blog en daar mogen ze ook wel even een persmomentje van maken…haha
  Natuurlijk twitter je er wel gewoon vrolijk op los!

  Geen kunst op het ijs, maar zoals Joopie in P&W al zei: zeker een ware kunst.
  Dat jij als alias Mary P (gesignaleerd in blauwe jas) nog een keer gaat optreden, gaat hoop ik snel een keer gebeuren.
  Jij kunt dat als de beste, zeker weten!
  Ik bedoel, je zingt zo mooi hoog, je danst zo geweldig snel (en elegant)….tja en je kunt ook gewoon veel, daar valt een dergelijk kuurtje op ’t ijs echt bij in het niets!
  En als je dat ook nog eens kunt in een willekeurige volgorde, hoog springen/dansen snel zingen en dat ook nog eens een heleboel….echt te gek! Ik geloof het en we komen zeker kijken.
  Met twee vingers in je neus zingen…doe maar niet, ik vond je net zo charmant!
  Liever zie ik dat je het op je sloffen doet….
  Rome is zeker niet in één dag gebouwd, maar zo snel als jij bouwt aan je carrière, dat is gewoonweg geweldig!!!

  Al die letters, zo veel, zo snel……vergeet die niet zo nu en dan even (weliswaar in een andere volgorde) even toe te passen in je blog.
  Voel je er absoluut niet toe gedwongen, maar ik vind het gewoon leuk om te lezen wat je bezig houdt en wat je allemaal meemaakt. Rekeningen (tweet) betalen we allemaal helaas.
  Je had mijn telefoonrekening eens moeten zien…pffff (op zoek naar Mary P) hihi!
  MAAR, dat was het dubbel en dwars waard!!!

  Enfin, Irene jij gaat zeker weten schitteren op dat podium!!!
  Heel veel succes met de voorbereidingen, repetities en alles wat er bij komt kijken!
  Nog even en dan is het zover!

  Liefs Michiel

 5. Tanja Says:

  Leuke om weer wat van je te horen!
  Ik ben heel benieuwd naar de voorstelling en naar jou natuurlijk.
  liefs, Tanja

 6. Lisanne Says:

  Wat heb jij een hilarische schrijfwijze! Elke keer als ik je blogjes lees moet ik lachen.
  Ik hoop dat je ook een keer de rol mag gaan spelen. Maar dat zal toch wel? Veel succes en vooral veel plezier.

  Ben al niewschierig naar je volgnde blog, dan kan ik weer lachen!:D

  Liefs

 7. Erik Says:

  Hoi Irene,

  Leuk weer iets van je te horen. Die ijzers zitten natuurlijk onder je tapdans schoentjes. Als iemand prachtig hoog kan zingen ben jij het wel dat hebben we allemaal in OZNMP gezien, naar aanleiding van jouw prachtige ‘Denk aan mij’ uit de Phantom heb ik de film met Emmy Rossum al bekeken. Ook goed te horen dat je het zo naar je zin hebt en je de kinderen nog niet achter het behang hebt geplakt zoals Miss Hannigan bijna wilde doen. Heel veel succes verder met je voorbereidingen en als we ongeduldig worden kunnen we altijd één van jouw vele optredens op video bekijken.

  Toi, toi, toi!!!

 8. Eva vd W Says:

  Hoi Irene!

  Wat een leuke blog, alweer! Dat kan je in elk geval! Als het repeteren ff moeilijker wordt, zoals nu: ik denk aan je! (niet dat je daar veel aan hebt maar meer kan ik niet doen…) Ik heb het volste vertrouwen in de hoge noten en al die letters. Heel veel succes! Ik heb nu al zin in de voorstellingen, daarna kan ik al die hoge snelle nummers uit mijn hoofd gaan leren!
  Dikke kus van een fan (al wil ik het liever niet zo noemen, meer een leerlinge. Je bent een voorbeeld voor me)
  Eva

 9. Andrea Says:

  Heyyy Irene,

  Leuk dat je weer bovenwater bent !! kan me voorstellen dat je het wel ff super druk bent, en dat je ws wel héél véél leerstof er in moet knallen..

  maar ow ow , wat een feest , dat je er * bij zit * !!
  We kijken er nu al naar uit als je mee gaat doen,

  en zoals beloofd, zal Hr Willem zeker op de eerste rij zitten ?

  geweldig.. !!
  ga vooral ook genieten he.. en we zien je gauw !

  Groetjes Andrea – Alkmaar

 10. jeroen afca Says:

  he gappies daar in de haag gaat alles daar nog een beetje met al die drukke repeteer dagen van je, wij waren deze week 3 dagen in eurodisney en ook daar liepen er een stuk of 4 mary`s rond samen met hun mannelijke aanhang. alison moest natuurlijk ff op de foto met ze en een handtekening scoren is haar ook nog gelukt nou ik spreek je later nog wel veel plezier nog en de groeten aan je mannetjeRSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment