Supercalifragilisticgodwatishetkoudzeg!

Zo kom ik afgelopen zaterdag tierend aan op Rotterdam Airport. Terug van een weekje Turkije (gemiddelde temperatuur; 25 graden), wat op zich natuurlijk geen straf is. Maar nou wil het geval dat er op dit vliegveld geen sprake is van acclimatiseren door eerst via ‘de slurf’ naar de aankomsthal te kunnen lopen. Nee, op dit vliegveld mag je direct met de trap naar buiten! En dan is 10 graden best een klap in het gebruinde gezichtje. Tja, en dan komt bovenstaande kreet er dus uit. Afijn, met de zon slechts nog in m’n hoofd i.p.v erboven, kan ik de volgende dag direct weer aan de slag met het zingen van het langste woord van musicalland. En aangezien het weekend is, mag ik dat maar liefst 2 keer achter elkaar doen. Appeltje eitje, hoor ik u denken, na een week rust. Helaas, niets is minder waar. Ik heb m’n energie nog op een strandbedje in Turkije laten liggen, want het lijkt wel of alles 3 keer zo snel gaat! Al met al wel weer een gezellige, maar zware eerste werkdag. En dan is het alweer maandag. De vrije dag. Vol enthousiasme begin ik aan m’n to do list, want er is genoeg to do. Echter gaat ook vandaag alles weer op z’n elfendertigst, met als bewijs deze blog die al voor twaalf uur s’middags gepost had moeten zijn. U hoort het al, dat acclimatiseren gaat maar mondjesmaat.

5 Comments

 1. claudia Says:

  rustig aan dan breekt het lijntje niet dan maar wat “stofjes”om je heen,heelemaal niet erg…… alles op z,n tijd…..je wasje is het belangrijkste en je hondekind! heeft ook weer aandacht nodig! de rest komt vanzelf wel weer op gang…..en als het helemaal uit de hand loopt nou….. dan bel je je moeder toch?????? groetjes!

 2. Michel Says:

  haha wat een blog weer. lig in een deuk. Maar zoals je moeder zegt. Rustig aan. En anders bel je haar toch even! haha
  Tot zondag!

 3. Pauline Says:

  haha wat kan jij leuk schrijven zeg ! Echt superleuk om te lezen :D

 4. Eva Says:

  Hahaha, ik weet er alles van! mooi dat je een leuke vakantie hebt gehad! ik zat lekker in Italië… dus ik heb ook het acclimatiseer-probleem. Nou, succes nog met je shows!!!:D

  xx

 5. Michiel Says:

  Hey Irene,

  Lekker op vakantie geweest? Zo te lezen heb je het er prima naar je zien gehad, tja en dan is het weer even behoorlijk afkicken natuurlijk. Dan begint (soms helaas)het gewone leven weer…..voor jou is het weer lekker knallen toch?
  Echt leuk om weer eens een blog van je te lezen.
  Eindelijk heb ik dan ook een item van mijn “to do list” kunnen schrappen…..kaarten bestelllen voor Mary Poppins!!!! Ja ja, zondag 6 juni zijn wij ook van de partij en we hopen dat je dan ook speelt. Ik weet nu ook waar Joopie zo rijk van geworden is….poeheee….
  Om eerlijk te zijn bezoek ik niet dagelijks het theater, maar wat een prijzen!!!
  Voor dat geld, verwacht ik bij aankomst dat ze een business class “slurf”aan m’n auto koppelen of op z’n minst een rode loper naar mijn auto uitrollen…haha
  Maarja, ik geloof dat het een ontzettend spetterende show gaat worden, we laten ons verrassen.
  Irene, heel veel toi, toi, toi’s de komende tijd….en misschien kunnen we jou zien schitteren! Noa en ik kijken er naar uit!

  Liefs Michiel en NoaRSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment