Lekker Blèruh!

Acht keer per week staan we de meest perfecte noten te produceren, worden wij dames geacht ons te gedragen als dames. Geregen in strakke korsetten die soms de flatulentie en oprispingen flink doen aanwakkeren, proberen we op toneel dat overschot aan lucht, hoe moeilijk ook, zoveel mogelijk binnen te houden. En als men er dan toch per ongeluk één laat vliegen, dan wordt er blozend geëxcuseerd met een hooghartig pardon. Maar vandaag niet! Vandaag was het tijd voor wat mannelijkheid. Voetbal! Het zogeheten jaarlijkse “Musical voetbalt” (ja, het kan echt) werd dit jaar gevolgd door de spannende wedstrijd Nederland-Denemarken. Eindelijk mochten wij vrouwen ook een beetje man zijn. Dus er werd door de vrouwen gevoetbald als mannen, waarbij het kunstgras bevochtigd werd met spuug en de edele delen ongegeneerd goed werden gelegd (voor zover dat mogelijk is bij de dames, maar het ging blijkbaar om het gebaar), en er mocht geblèrd worden naar het de Denen en de Hollanders, wat op zich natuurlijk volslagen nutteloos is, want men staat dus gewoon tegen een scherm te schreeuwen, maar daar ga je blijkbaar alleen maar harder kabaal van maken. Na de wedstrijd was het natuurlijk tijd om de hongerige musical maagjes te vullen en hoe kan het ook anders; er werd  ‘mannelijk’ geBBQed!  En de overtollige lucht? Dat mocht vandaag ongegeneerd heerlijk van alle kanten ontsnappen! Morgen maar even wat extra honing in de thee en een pak Rennies meenemen…

1 Comment

 1. joke Says:

  Heey Irene!
  Echt leuk berichtje zeg over het voetballen!! Haha die Denen!
  Maar even wat anders ….Onze familie was altijd erg fan van je
  tijdens de Mary popins show
  en laatst keken we naar Wicked in London en we hebben daar aan je gedacht !
  Jij denkt vast… waarom ??? Nou :)
  Jij zou zooo goed passen in de rol van de hoofdrolspeler, Alphaba.
  De Musical komt ook naar Nderland en we hopen echt dat je gevraagd wordt!!
  groetjes xxxxRSS feed for comments on this post. TrackBack URLLeave a comment