Spetter, pieter, pater

Ja hoor, nieuws met water! Heel veel water! Nee, geen Alfred J. Kwak de Musical, al had ik dat als fan van ‘t eerste uur natuurlijk ook helemaal geweldig gevonden. Dit avontuur brengt een andere jeugd herrinnering naar boven. Het was de eerste keer van een jaarlijks terugkerende traditie met mijn moeder; naar de bios voor dé Disney film van het jaar! En dat was die keer The Little Mermaid. Er volgden er daarna nog velen, maar geen kon tippen aan de allereerste disneyfilm van m’n leven. Ik verheug me dan ook zeer op de komende periode, wanneer ik deel mag uitmaken van de musical The Little Mermaid!

De repetities zijn inmiddels in volle gang en daarbij worden ook weer heel wat ‘vlieg uurtjes’ gemaakt, iets wat me niet geheel onbekend is na Tarzan en Mary Poppins.  Met het wezenlijke verschil dat dit  eigenlijk ‘zwem uurtjes’ zijn, aangezien zeemeerminnen niet vliegen maar zwemmen. Maar dat maakt het er zeker niet minder leuk door!

De Musical Fabriek ‘draait’ uiteraard gewoon door, zij het met wat hulp van twee lieftallige gastdocenten. En de fabriek thuis?  Die houden we met assistentie van opa’s, oma’s, tantes en ooms wel draaiende!

1 Comment

Leave a comment