Nieuw Jasje!!

Het zal velen opgevallen zijn dat mijn site een opknapbeurtje heeft gehad.  Anderen  (velen) komen hier voor het eerst, omdat men mij simpelweg niet kent en weten dus niet beter. Dat is niet erg, er is nog tijd en deze site helpt je mij te leren kennen!

Nu even zonder gekheid, ik als acteur (en tegenwoordig student psychologie) kan natuurlijk niet achterblijven door niet te ‘bloggen’. Twitteren hou ik nog even op afstand, daar maak ik net niet genoeg spannende dingen voor mee, vind ik.

Heb je na het doorspitten van mijn prachtige nieuwe site nog niet  genoeg informatie, heb ik hier nog twee tips:

Officiële Irene Borst fanclub Jawel, een heuse fansite! En of dat nog niet genoeg is:

Irene fan Hyve!

En als je dan nog steeds een brandende vraag hebt, kun je bij contact je ei kwijt. Of ik je ei ook ga beantwoorden, hangt af van het soort ei!

No Comments

No comments yet.

Leave a comment