de Musical-Fabriek

Ben jij ook zo gek op zingen, dansen en toneelspelen? En ’t liefst allemaal tegelijk? Meld je dan nu aan bij

De Musical-Fabriek!

Wie ben ik?

Voor degenen die nog geen idee hebben wie ik ben: mijn naam is Irene Borst, en heb in een aantal grote Nederlandse musicals mogen staan, waaronder Tarzan en Mary Poppins. Ook was ik op tv te zien in Op zoek naar Mary Poppins waar ik de halve finale haalde. Maar ik kwam daar niet zomaar terecht. In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Daar leerde ik alles over de drie belangrijke maar vooral leuke disciplines die de musical nodig heeft. Dankzij deze opleiding ben ik nog meer van het vak gaan houden dan ik dat vroeger al deed.

Er schuilt echter nog een passie in mij en dat is lesgeven, of eigenlijk het doorgeven van mijn ‘hobby’ aan jonge kinderen. Ik weet als geen ander hoe je als kind kan dromen van dat grote podium! Geen playbackshow of poppenkastspel was me teveel en er was geen schoolmusical zonder mij.

Voor wie?

De lessen zijn bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar, (groepen worden verdeeld naar leeftijd). We werken in kleine groepen van 8 tot maximaal 17 leerlingen. Er worden op een aantal plekken in Den Haag  en Alkmaar les gegeven (exacte locaties vind je op de site).

De eerste lessen zijn algemeen van aard, we maken kennis met de musical door het zingen van bekende en minder bekende nummers uit musicals als ‘Tarzan’, Oliver, Annie, Mary Poppins etc. Ook leer je verschillende dans- en bewegings- stijlen uit de musical kennen. En last but not least gaan we ons natuurlijk ook bezig houden met toneelspelen. Zo kan het zomaar zijn dat je een aap uit ‘Tarzan’ mag spelen of een boze heks uit een andere scène , kortom je kruipt even in de huid van iemand anders! Uiteindelijk is het de bedoeling dat we aan een eindvoorstelling gaan werken. Welke dat wordt is nog een verrassing.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar musical.fabriek@gmail.com

Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een aanmeldingsformulier met extra informatie.